2021. december 13., hétfő

A TÖRTÉNELEM LEGHÍRHEDTEBB MERÉNYLETEI

 A TÖRTÉNELEM LEGHÍRHEDTEBB MERÉNYLETEI



Ha a világ legősibb mesterségének a prostitúciót tartjuk, akkor a sorban az orgyilkosság, a merényletek elkövetése következik. Amint a hatalmi hierarchia alá-fölérendeltségi viszonyai kialakultak, az elöljáróknak, akik az anyagi javak felett rendelkeztek, meg kellett védeniük magukat a trónkövetelőktől, akik maguk akartak dönteni a kincstár vagyonáról.

Az értelmező szótárakban több meghatározása is van a merényleteknek, ám mindegyikben szerepel valakinek az előre kitervelt meggyilkolása, az áldozat rendszerint valamilyen jeles személy, az indíték pedig politikai vagy társadalmi előnyök megszerzésére vezethető vissza. Az ilyen gyilkosságok gyakori jellemzője az árulás és a váratlanul lecsapó erőszak vagy a titokban elkövetett mérgezés. A rokon értelmű szavak között megtaláljuk az emberölést, kivégzést, mészárlást, likvidálást, kiiktatást és a megsemmisítést is.

A könyv Agamemnón és III. Ramszesz meggyilkolásától II. Pál pápa, Andy Warhol és Reagen elnök sikertelen merényletén át egészen az arab tavaszig, Kadhafi "szelfis" meglincseléséig ível, és vezeti át az olvasót.
Rafinált, ügyetlen vagy épp fanatikus elkövetőkkel vagy hősökkel ismerteti meg az érdeklődőt, akikre szörnyű sors várt (Figyelem csak FELNŐTT olvasóknak!). Olvashatunk benne híres maffialeszámolásokról és a történelmet más irányba fordító véres eseményekről.

Termékadatok
Cím: A történelem leghírhedtebb merényletei
Szerző: Jonathan J. Moore
Kiadó: Kossuth Kiadó
Oldalak száma: 256
Kötés: Egyéb
ISBN: 9789635445226
Méret: 227 mm x 170 mm

4 990 Ft



HARROW 

 HARROW 



Csatasorba állt a Császár hívására.

Magával hozta minden tudását, bátorságát és egyetlen barátját.

Győzött, és diadala romba döntötte világát.

Harrowhark Nonagesimust, a Kilencedik Ház utolsó nekromantáját Császára egy megnyerhetetlen háború megvívására szólítja harcba. Gyűlöletes riválisa oldalán Harrow-nak tökéletesítenie kell tudását, hogy a halhatatlanság angyalává váljon - miközben dögrováson van, hányingert kap a kardja láttán, és úgy tűnik, még saját elméje is elárulja.

A Császár űrállomásának gótikusan borongós falai közé zárva három rideg tanítóval, sarkában egy lemészárolt bolygó tébolyult kísértetével Harrow-nak két sötét kérdésre kell választ találnia. Valaki az életére tör? És ha sikerrel jár, tényleg jobb hely lesz a világegyetem?

Miután döbbenetes debütáló regényével megrengette a világegyetemet, Tamsyn Muir folytatja a homályba burkolódzó Kilencedik Ház történetét a rejtéllyel és gyilkossággal, mágiával és vérontással teli Harrow, a Kilencedikkel. A Császár termeiben semmi sem az, aminek látszik, pedig a galaxis sorsa egyetlen lány törékeny vállán nyugszik.

Termékadatok
Cím: Harrow, a Kilencedik
Eredeti cím: Harrow the Ninth
Szerző: Tamsyn Muir
Fordító: Varró Attila
Kiadó: Fumax Kiadó
Sorozat: Lezárt sír - trilógia
Oldalak száma: 528
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634702160
Méret: 198 mm x 142 mm

5 995 Ft



HOGYAN ÉRVÉNYESÜLJÜNK NŐKÉNT?

 HOGYAN ÉRVÉNYESÜLJÜNK NŐKÉNT?



Mely hiedelmeink gátolnak minket nőként az előrejutásban?
Milyen gondolkodásmód jellemző a karrierépítésben sokszor tudatosabb férfiakra?
Hogyan támogathatjuk női beosztottainkat a kiteljesedésben?

A 21. században egyre nagyobb szükség van női vezetőkre, a legtöbb szervezetben azonban továbbra is elsősorban férfiak kerülnek magasabb pozíciókba. Ennek egyik magyarázata sok nő számára ismerős lehet: készen állunk ugyan továbblépni a karrierünkben, a tudásunk és tapasztalatunk is megvan hozzá, de valami mégis visszatart bennünket. Nem csoda, hiszen a társadalmi elvárások miatt kialakuló, a nőkben általában leginkább preferált tulajdonságaink és viselkedésformáink nem feltétlenül segítenek az előrejutásban.

Sally Helgesen - a női vezetéstudomány szakértője - és Marshall Goldsmith! az egyik legelismertebb felső vezetői coach - különféle vállalatoknál szerzett tapasztalataik alapján arra jutottak, hogy a nők karrierjének útjában alapvetően tizenkét kifejezetten a nőkre jellemző akadály áll. Esettanulmányokban bővelkedő, gyakorlatias és hiánypótló könyvükben sorra veszik, mely erősségeinkre építsünk, és mely szokásainkkal kell leszámolnunk - még ha éppen ezek juttattak is el odáig, ahol most tartunk. Lépésről lépésre bemutatják, hogyan tudunk változni, így nem pusztán eredményesebbek lehetünk a munkánkban, hanem nagyobb befolyást szerezve jelentősebb hatást gyakorolhatunk, így még jobban kiteljesedhetünk.

"Kiváló útmutató, amely segít, hogy pozitív változásokat érhessünk el az általunk választott életúton. Akár beosztottként, akár vezetőként dolgozunk, jól jön a könyvben átadott elemző tudás, amely rólunk, indítékainkról, tudattalan hiedelmeinkről, hozzáállásunkról, szokásainkról és sztereotípiáinkról is szól, ezért ajánlom nőknek és férfiaknak egyaránt." - Liptay Gabriella marketing- és kommunikációs igazgató, KPMG Hungary

"Hiánypótló könyv. Teljes szívemből ajánlom valamennyi nőnek, aki szeretné jobban megérteni a saját korlátozó hiedelmeit, és valamennyi férfinak, aki szeretne sikeresebben együtt dolgozni női kollégáival. Coachként és trénerként magam is rengeteget tanultam belőle, és munkám során sokaknak sikerült átadnom a könyvben bemutatott alapelveket." - Bincze Bea PCC, executive coach, beszédcoach, tréner, Business Coach Kft.



Termékadatok
Cím: Hogyan érvényesüljünk nőként?
Szerző: Sally Helgesen-Marshall Goldsmith
Kiadó: HVG Könyvek
Oldalak száma: 272
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635651139

4 200 Ft



KARDOK KORA

 KARDOK KORA



Az istenekről kiderült, hogy ők is csak halandók, az elnyomott rhunák pedig fegyvert ragadtak uraik ellen. Ám a küzdelem még csak most kezdődik...

Raithe, az Istenölő végzett egy fhreyjel, és ezzel kirobbantotta a lázadást, csakhogy a szolgaként tartott embereket ősidők óta megosztó viszályok meggátolják, hogy összefogjanak közös ellenségük ellen. De még ha a klánok egyesítenék is hadaikat, hogyan remélhetnék legyőzni az isteni varázserővel bíró fhreyjeket?

A válasz a tengerentúlon rejlik egy messzi-messzi vidéken, amelyet egy magának való, konok faj népesít be, akik megvetik a fhreyeket és az embereket egyaránt. Mielőtt kifutnának az időből, Perszephoné kétségbeesett utazásra indul, hogy segítséget szerezzen kis csapatával, melynek tagja Suri, az ifjú látó, és Arion is. Útjuk egyenesen Elan sötét szívébe vezet, ahol egy ősi és félelmetes ellenfél várja őket...

A Mítoszok korában a fantasy mestere, Michael J. Sullivan egy eposzba illő történettel kezdte kibővíteni a Riyria világát. A lehengerlő saga a Kardok korával folytatódik, amellyel a hazánkban is kiemelkedően népszerű író tovább építi univerzumát.

Termékadatok
Cím: Kardok kora
Eredeti cím: Age of Swords
Szerző: Michael J. Sullivan
Fordító: Matolcsy Kálmán
Kiadó: Fumax Kiadó
Sorozat: Az Első Birodalom legendái
Oldalak száma: 560
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634702207
Méret: 198 mm x 142 mm

4 995 Ft



MAGAM VARROM A RUHÁIM

 MAGAM VARROM A RUHÁIM



A könyvet varrási alapismeretekkel már rendelkező kiskamaszoknak, kamszoknak és alkotó kedvű felnőtteknek ajánlom, akik saját ruháik készítésével szeretnék mélyíteni varrás tudásukat. A Magam varrom a ruháim c. könyv olyan ruhákat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket tartalmazza, melyeket egy kiskamasz is meg tud valósítani. Az alap ötletek mellett számos további tippet kapunk, ami által ruhánk egyedi lesz. A bevezető elméleti rész segíti a már megszerzett varrás tudást mélyíti, bevezet a szabás finomságaiba, elvezet bennünket az anyagok világába. Az elkészült könyvbe szereplő ruhák, pedig mind-mind kiskamaszok munkáit dicséri, mutatva nekünk ezzel azt, hogy
IGEN, TE IS KÉPES VAGY RÁ. MEG TUDOD VARRNI!
Extra: Kivehető szabásminta melléklet.

Termékadatok
Cím: Magam varrom a ruháim
Szerző: Páli Szilvia
Kiadó: Budai Alkotóműhely
Oldalak száma: 143
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786150134017

6 900 Ft



2021. december 6., hétfő

ÉGSÖTÉT

 ÉGSÖTÉT




Örök megszállottság
Thronos, Skye Hall ura, gyermekkorában beleszeretett Lanthéba, a pajkos kis varázslólányba, aki miatt kételkedni kezdett a vrekenerek csalhatatlan törvényeiben. De aztán háború tört ki a családjaik közt, és megtörtént a tragédia, ami miatt Thronos és Lanthe ádáz ellenségekké váltak. Századok teltek el, de Thronos még mindig csillapíthatatlanul sóvárog a gyönyörű varázslónő után, aki annyi sebet ejtett a testén... és a lelkén is.
Végtelen vágyódás
Lanthe hajdan nagyhatalmú varázslónő volt. Most megpróbálja visszaszerezni varázserejét, és hasztalan kutat az igaz szerelem után különféle halhatatlan gavallérok karjaiban. De nem felejtette el Thronost, a gyönyörű, ezüstszürke szemű vrekener fiút, aki védelmezte őt, amíg a valóság ki nem tépte a szárnyai alól. Az a szörnyű éjszaka mindent megváltoztatott. A fiúból hírhedt hadúr lett, aki bosszúért lihegve üldözi Lanthét.
Vajon a szenvedély vagy a bosszúvágy lángja éget forróbban?
A varázslók és a vrekenerek örök ellenségeskedése közepette vajon elnyeli Thronost és Lanthét a mindent elborító, pusztító viszály? Kipattanhat-e a hajdani, ártatlan, gyermeki barátságból a szenvedély szikrája, ami fényt gyújt a kétségek sötét útvesztőjében?

Termékadatok
Cím: Halhatatlanok alkonyat után 15. - Égsötét
Szerző: Kresley Cole
Kiadó: Athenaeum Kiadó
Sorozat: Halhatatlanok alkonyat után
Oldalak száma: 304
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789632939483
Méret: 200 mm x 125 mm x 32 mm

3 999 Ft 



ÁRNYAK HERCEGE

 ÁRNYAK HERCEGE




Kresley Cole, a New York Times első számú sikerkönyvszerzője új, izgalmas történettel folytatja a Halhatatlanok alkonyat után sorozatát. Ebben a részben megismerhetünk egy paranormális románcot, részesei lehetünk a vérbosszút kívánó múlhatatlan szerelemnek.

A VÁMPÍR ÚJ ÉLETE
Trehan Daciano herceg, a könyörtelen és mesteri halálosztó bármit megtenne, hogy megszerezze Aráját, Bettinát, a gyönyörű varázslónőt. Szerelméért véres lovagi tornán vesz részt.

A LÁNY KIT SZERET?
Bettina gyámjai kérésére beleegyezik, hogy akárki is legyen a lovagi torna győztese, feleségül megy hozzá. Álmaiban azonban egy rejtélyes harcos, egy igazi férfi csábítja tiltott gyönyörökre a lányt.

CSATA A HERCEGNŐ TESTÉÉRT, LELKÉÉRT
Trehannak két harcot kell megvívnia: meg kell küzdenie Bettináért a harctéren, és meg kell hódítania a lány szívét. A herceg testében, lelkében, érzékeiben feltör az évszázadokon keresztül elfojtott vágy.
Az Árnyak Hercege a Halhatatlanok alkonyat után bestsellersorozat 13. része, valamint az új sorozat, a Dacianók bevezető regénye.

Termékadatok
Cím: Halhatatlanok alkonyat után 13. - Árnyak Hercege
Szerző: Kresley Cole
Kiadó: Athenaeum Kiadó
Sorozat: Halhatatlanok alkonyat után
Oldalak száma: 400
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789632935973

3 999 Ft



HOFI 85

 HOFI 85


A nap erősen sütött, a levegő azonban hűvös volt.

A kiöregedett vadászkutya dala szólt, az szorongatta a szíveket, mikor a fekete földbe vájt üregbe csendesen leengedték a koporsót. A szemek megteltek könnyel, s folyt a könnypatak az egész országban. Érte. Hoffmann Gézáért, mindenki HOFI-jáért, aki egyszerű munkásból lett az ország legnagyobb komikusa. Társadalompolitikai érzéke, páratlan igazságérzetével karöltve tette őt naggyá a kisember, és a politikai hatalom szemében is. Mert játszott, a nagyok előtt is. Kovács Erzsi művésznő -, a legjobb barát-, mondta el életregényét, még akkor, 2002 tavaszán, amikor Hofi eltávozott közülünk. Ebbe a történetbe illeszkednek bele a korabeli sajtócikkek, amelyek sokszor igazságtalanok, olykor bántók, de Hofi nem adta fel az elveit.

A melós sorsáért mindig kiállt, mert sosem felejtette el, honnan jött. Szembe ment a hatalommal. Páratlan tehetsége volt a politikai kabarénak. Lassan vége lett a szertartásnak, s mintha sírni akarnának a felhők is, úgy gyűltek össze az égen, s mintha onnan kinézett volna egy ismerős, egy vidám arc... sőt még integetett is, belekiáltotta az űrbe: Pusszantás mindenkinek...

Hofi ebben az esztendőben lenne 85 éves-, ez adta az apropót a könyv újbóli megjelenéséhez. Még itt él bennünk és a legszívesebben együtt ünnepelnénk vele, de nem bírta a szíve és egy csendes áprilisi napon elment közülünk. Bezárta örökre az öltözője ajtaját, de a szívünkben még él és azt hiszem, nem csak a hatvanasok emlékeznek rá. Ismerik a mai generáció tagjai, a fiatalok is. Hatalmas életművet hagyott maga mögött. 2022. halálának 20. évfordulója lesz.
 
Termékadatok
 
Cím: Hofi 85.
 Kiadó: Palota Könyvkiadó
Oldalak száma: 240
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786150122823
Méret: 195 mm x 120 mm

3 490 Ft





A BECSÜLET TÖRVÉNYE

 A BECSÜLET TÖRVÉNYE



Tom Clancy #1 New York Times bestsellersorozatának legújabb története barátságok és digitális kódok hálózatán át vezeti az olvasókat.

Az Amerikai Egyesült Államok elnökeként Jack Ryannek nap mint nap komoly kihívásokkal kell szembenéznie, ám egy nemzetközi incidens személyes ügyévé válik: gyerekkori legjobb barátja, Pat West atya Indonéziában nyújt lelki szolgálatot a szegényeknek, ám iszlámellenes tevékenység vádjával letartóztatják.

Ryan elnök minden követ megmozgatva próbálja kiszabadítani barátját, de hivatalos úton nincs oka fellépni Indonézia ellen. Így a Campus műveleti tisztekből álló csapatára támaszkodik, hogy felderítsék az ügyet. Egy rejtett üzenetben komoly és szélesebb nemzetközi távlatokat sejtető nyomot kap az atyától, amelyen elindulva immár az Egyesült Államok, Indonézia és Kína érdekütközéseire derül fény. Az atya egy rendkívül veszélyes technológiai eszközről ad hírt - egy szoftverről, amelyről a kínai hírszerzés is tudomást szerzett, és amelyet az ázsiai nagyhatalom a saját céljai szolgálatába kíván állítani.

Földön, vízen, levegőben megkezdődik a küzdelem a veszedelmes szoftver megszerzéséért. Indonézia, Kína és az Egyesült Államok területén kormányok, titkosszolgálatok, speciális katonai egységek és több tucat különféle nemzetiségű szereplő indít váltakozó sikerű hajszát a mesterséges intelligencia e példátlanul baljós terméke után.

Az Egyesült Államok elnökének és a Campus műveleti tisztjeinek elhivatott fáradozása nyomán a szövevényes történet végére nem marad elvarratlan szál.

Termékadatok
Cím: A becsület törvénye
Eredeti cím: The Code of Honor
Szerző: Tom Clancy
Fordító: Etédi Péter
Kiadó: Partvonal Kiadó
Oldalak száma: 500
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786156058584
Méret: 200 mm x 130 mm

4 999 Ft




A NŐ, AKI NEM TUD PARANCSOLNI A KEZÉNEK

 A NŐ, AKI NEM TUD PARANCSOLNI A KEZÉNEK



Míg mások bélyeget, ő történeteket gyűjt kicsi kora óta. Szilárd meggyőződése, hogy az apokalipszis közepette is szerelmi életük kínjai miatt panaszkodnak majd az emberek. Mert a szerelem mindent visz.
Ha nem történeteket hallgat, akkor történeteket ír: harminc éve lapcsináló (ha az iskolaújságról sem feledkezünk meg, amit szerzőnk nemcsak együtt írt a legjobb barátjával, de szerkesztett, fénymásolt és terjesztett is egy időben szerelmi élete alakulásának megfelelő lelkesedéssel és intenzitással).

Mondhatnánk, hogy elhivatott, de az igazság az, hogy volt egy makacs nagymamája, akivel képtelenség volt vitatkozni, és aki meglátta nyolcéves unokájában az írót, amikor az papírra vetette egy soha be nem fejezett mese kurta, első fejezetét. Egy törpéről szólt.

Az elmúlt húsz évben riportokat és interjúkat írt (Adrienn, nem a törpe), nagy példányszámú magazinoknál gályázott publikált, ami véleménye szerint nem egy szakma, hanem inkább egy sajátos életforma, amely elsősorban a harkályéval rokonítható a kopácsolás és a turkálás okán. És ha igaz, hogy az ülő életmód az új bagózás, akkor véleménye szerint meg vannak számlálva a napjai, tehát érdemes lecsapni első és talán egyetlen prehumusz novelláskötetére, amely természetesen a szerelemről szól, mégis mi másról szólna?!

Termékadatok
Cím: A nő, aki nem tud parancsolni a kezének
Szerző: Kurucz Adrienn
Kiadó: Jaffa Kiadó
Oldalak száma: 232
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634755470
Méret: 200 mm x 140 mm x 20 mm


3 999 Ft




A KIS GONOSZ KÖNYV

 A KIS GONOSZ KÖNYV




Félelem, rettegés... és rengeteg nevetés vár rád, hiszen a kis Gonosz Könyv nem tréfál! Vagy mégis?

A kis Gonosz Könyvnek van egy hatalmas álma: szeretne igazi Gonosz Könyv lenni, pontosan olyan, mint a nagyok. Ehhez pedig az Olvasók segítségére lenne szüksége - mint kísérleti nyúlra -, hogy a helyes... vagyis a gonosz útra lépjen! Azt hiszed, viccel? Egyáltalán nem! Azt akarja, hogy mindenki rettegjen tőle! Börtönbe zár, ha nem vigyázol! Aztán kuksolhatsz a sötétben! ÖRÖKKÉ! Hacsak... túl nem jársz az eszén. Képes vagy rá?

A kis Gonosz Könyv számos ravasz fejtörőt, valamint egyszerre rémisztő és mulatságos történetet tartogat az olvasók számára, melyekkel még a könyvektől irtózó gézengúzokat is magával ragadja. Hiszen csak az ő segítségükkel lehetséges visszatalálni a helyes sorrendre A kis Gonosz Könyv összekuszált lapjain, és fényt deríteni a gonoszság titkára.

Termékadatok
Cím: A kis Gonosz Könyv
Szerző: Magnus Myst
Kiadó: Alexandra Kiadó
Oldalak száma: 120
MKötés: Kötött
ISBN: 9789635821068
Méret: 210 mm x 146 mm x 17 mm

3 499 Ft



ÉJFEKETE

 ÉJFEKETE



Ez a regény nem pusztán egy romantikus YA fantasy, hanem egy olyan történet, amiben léteznek még a mesék csodái.

Elliott Baxter gyakran céltáblája iskolatársai zaklatásának. Amikor egy kis éjszakai sétára invitálják a közeli erdőhöz, még senki nem tudja, milyen szörny figyel fel a fiúk mókázására. Fogalmuk sincs, hogy csínyük kis idő múlva fenekestől forgatja fel mindannyiuk életét. Az erdőből már nem ugyanaz az Elliott tér vissza.

Termékadatok
Cím: Éjfekete
 
Kiadó: Smaragd Kiadó
Oldalak száma: 394
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786156297020

3 990 Ft



SZERETETTELJES KAPCSOLATOK

 SZERETETTELJES KAPCSOLATOK




Cím: Szeretetteljes kapcsolatok - A földi mennyország megteremtésének tudománya
Eredeti cím: The Honeymoon effect
Szerző: Dr. Bruce H. Lipton
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Oldalak száma: 193
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635071425
Méret: 205 mm x 135 mm

4 490 Ft



RAINBOW ROWELL

 RAINBOW ROWELL



Cath Simon Snow-rajongó. Oké, mindenki Simon Snow-rajongó, de Cath számára ez maga az élet. Sokan állítják, hogy már kinőttek ebből a közegből, ő mégis képtelen maga mögött hagyni...

Eddig nem volt szüksége valóságos barátokra - hisz ott van az ikertestvére, Wren és a több ezer fős online Simon Snow-közösség, akik számára fanfictiont ír. De most, hogy elkezdi a főiskolát, Cath teljesen kikerült a komfortzónájából, elszakadt Wrentől, és még a pasija is másik iskolába kerül. Figyelmét azonban leköti a rengeteg új ember, aki körülveszi őt: a goromba szobatársa, akinek a barátja elbűvölő, a kreatív írást oktató tanárnője, ráadásul felbukkan még egy jóképű írótárs is...

Rainbow Rowell idehaza is nagy sikert aratott regényéből készült szemet gyönyörködtető mangaadaptáció nemcsak friss ízt ad a jól ismert és szeretett történetnek, de még új jelenetekkel is színesíti azt.

Termékadatok
Cím: Rainbow Rowell: Fangirl 1.
Eredeti cím: Rainbow Rowell: Fangirl 1.
Szerző: Rainbow Rowell
Kiadó: Fumax Kiadó
Sorozat: Fangirl
Oldalak száma: 216
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634702214
Méret: 210 mm x 148 mm

2 995 Ft



PRAETORIÁNUSOK

 PRAETORIÁNUSOK



Az ókori Róma elit testőrségét, a pretoriánus gárdát még Augustus hozta létre Kr. e. 27 körül a saját és a családja védelmére. Az idő előrehaladtával a pretoriánusok egyszerű védelmezőkből komoly politikai tényezővé nőtték ki magukat: császárokat emeltek trónra, vagy éppen taszítottak le onnan - utóbbiak közül talán Caligula és Nero a legismertebbek.

A római államélet középpontjába került pretoriánusok története, belső struktúrájuk, szervezeti ethoszuk, csoportdinamikájuk nemcsak önmagában érdekes (az ókori Róma történetének nagy és izgalmas szelete ez), hanem szerepük révén az előképei minden későbbi hasonló szerveződésnek, amikor az "őrzők" a helyzetükből kifolyólag valós hatalomra tesznek szert, és a hatalom formális birtokosainak is számolniuk kell ezzel - még ha többé nem is fajultak el a dolgok ennyire, mint Rómában.

A könyv részletesen bemutatja a pretoriánus gárda struktúráját, működését és szerepét, fegyverzetét és ruházatát, a pretoriánus szimbolikát (a Tiberius császárra utaló skorpió volt az egyik fő jelképük) és mindezek változását a több mint háromszáz éves történetük során, amely végére Nagy Konstantin császár tett pontot Kr. u. 312-ben, amikor is feloszlatta a gárdát.

A pretoriánusok mellett értelemszerűen a könyv főszereplői a római császárok is, akik egyszerre voltak parancsolói és túszai is a pretoriánusoknak. A könyv a mának is szólóan tanulságos és egyben részletes bepillantást kínál a római főhatalomért folytatott hatalmi harcokba, a római történelem legizgalmasabb epizódjaiba.

Termékadatok
Cím: Praetorianusok
Szerző: Guy de la Bédoyere
Kiadó: PeKo Publishing Kft.
Sorozat: Hadiakadémia
Oldalak száma: 360
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786155583476

6 500 Ft



MESÉK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK

 MESÉK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK



Mi történt azután, hogy Móka, a majomfiú és Zsiri, a zsiráflány meglátták egymást és majd elájultak a gyönyörűségtől? Elfogadták-e a többiek az óriáskígyó javaslatát az állatok közgyűlésének összehívására, és ha igen, miért nem sikerült szót érteniük egymással az erdő lakóinak? Az ördög műve lenne, hogy minden állatfaj más nyelven beszél? Ilyen és ehhez hasonló sarkalatos kérdésekre kaphat választ az olvasó Lőcsei Judit Állatmeséiből, melyek elbeszéléskötetének első részében olvashatók. A második részben, mely viszont Embermeséket tartalmaz, párkapcsolati érzelemrobbanások, válságok, kalandok és viszontagságok labirintusaiban kanyargunk a szerzővel. Kezdő férjeknek szánt jótanácsok is elhangzanak, égig érő kristálypaloták is épülnek különös párocskák számára. Némelykor pedig szerzőnk témaválasztása a nagypolitikára is kiterjed, minek következtében olyan sorsfordító eseményekre is sor kerül, mint például a Felvilágosult Emberek Köztársaságának kikiáltása Legkülönbországban.
A "Mesék 18 éven felülieknek" szerzője kifogyhatatlan az ötletekből. Legyen szó szerelemről, párkapcsolatokról, szexről, a házasság, a gyermeknevelés problémáiról, netán közéletünk visszásságairól, Lőcsei Judit sok humorral, iróniával, bölcsességgel adja elő magán-és közérdekű történeteit. A történeteket valós események ihlették, s bár a szereplők konkrét személyekkel nem azonosíthatók, az olvasó sokszor ráismerhet magára, saját vagy ismerősei problémáira. A váratlan fordulatokban gazdag életek leírása persze többnyire együttérzést kelt, de mindig mulattató, szórakoztató és elgondolkodtató olvasmány.

Termékadatok
Cím: Mesék 18 éven felülieknek
Szerző: Lőcsei Judit
Kiadó: Atlantic Press Kft.
ISBN: 9789635570362
Méret: 210 mm x 135 mm x 20 mm

3 290 Ft





2021. december 4., szombat

CALADAN HERCEGE

 CALADAN HERCEGE



LETO ATREIDES a békés Caladan bolygó hercege, aki igyekszik távol maradni a politikai csatározásoktól. Ám az Impérium tele van cselszövéssel.

Egy szakadárokból álló szervezet merényletet kísérel meg a Padisah Császár, IV. Shaddam ellen. Vladimir Harkonnen báró, az Arrakis kormányzója titokban még nagyobb vagyonra és hatalomra próbál szert tenni a fűszer segítségével. A Bene Gesserit tagjai haldokló rendtársuk látomásaitól vezérelve ősi embernemesítési programjuk fordulópontjához érkeznek. Mindeközben a Caladanon egy rejtélyes kábítószer szedi áldozatait, aminek nyomai a feltérképezetlen vadonba vezetnek.

Frank Herbert fia, Brian Herbert és írótársa, Kevin J. Anderson a klasszikus Dűnéből ismerős történet előzményében megmutatják, milyen események vezettek az Atreides-ház végzetének beteljesedéséhez és a sivatagbolygó, a Dűne felemelkedéséhez.

Termékadatok
Cím: Dűne: Caladan hercege
Eredeti cím: Dune: The Duke of Caladan
Szerző: Brian Herbert, Kevin J. Anderson
Kiadó: GABO KIADÓ
Oldalak száma: 432
Kötés: Tűzött
ISBN: 9789635662173

4 590 Ft



HA EGY ÜZLET BEINDUL

HA EGY ÜZLET BEINDUL




Ha egy üzlet beindul! - Az Agatha Raisin sorozat kedvelőinek

Az élet nem egyszerű, ha arisztokratának születsz, de nincs egy vasad sem. Így van ezzel Lady Fortescue is. Csakhogy neki zseniális ötlete támad: mi lenne, ha londoni, egykor pompás, mára megkopott házát elegáns szállodává alakítaná?

Tervéhez kiváló segítőket talál: csupa hozzá hasonló, elszegényedett előkelőt. Például belép a csapatba Sir Philip - mondjuk úgy, kreatív ügyvezetőként. Tőle egy kis tolvajlás sem áll távol, ha a szálloda érdekei úgy kívánják. A felszolgált ételekért pedig Miss Harriet James, egy vagyontalan kisasszony lesz a felelős, akire pár éve még francia szakács főzött. És az üzlet csodásan beindul. Kár, hogy semmi sem lehet tökéletes...!

Vicces félreértések, ravasz cselszövések és meglepő kalandok sora vár a lelkes csapatra ebben a fordulatos és romatikusan szórakoztató regényben a nagysikerű AGATHA RAISIN és HAMISH MACBETH sorozatok szerzőjétől.

"Bájos és humoros. Igazi csemege az olvasóknak." - BOOKLIST

"M. C. Beaton a színes történetek mestere." - PUBLISHERS WEEKLY


Termékadatok
Cím: Ha egy üzlet beindul
Eredeti cím: Lady Fortescue Steps Out
Szerző: M.C.Beaton
Fordító: Sipos Katalin
Kiadó: Lettero Kiadó Kft.
Oldalak száma: 260
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786155685750


3 490 Ft





KILENCES GAVALLÉR

 KILENCES GAVALLÉR



Egyikünk hazudott.
Fiatalkorunkban hárman voltunk barátok.
Egy kocka, egy szoknyavadász és egy szépség.

A szívem mélyén mindig is őt akartam. De eltitkoltam, mert Roryval alkut kötöttünk, hogy a közös barátunk, Amber tiltott gyümölcs.

Elmentem egyetemre, és az övé lett a lány. Amber sosem szerzett tudomást az érzéseimről. Évekig voltak együtt - míg Rory végül összetörte a szívét. Mindezek során a távolság dacára felszínesen tartottuk a kapcsolatot.
Mikor egy három hónapos munkaszerződés Bostonba szólított, Amber a rendelkezésemre bocsátotta a vendégszobáját.

A szakításából lábadozó lány lemondott a férfiakról. Egy este elképesztő dolog fogadott a számítógépe képernyőjén. A randizástól és a további csalódásoktól tartva kötöttség nélküli szexet keresett. Érzelmek vihara söpört át rajtam: féltés, féltékenység és kíváncsiság. Amber a Kilences Gavallért választotta, és üzenetet küldött neki. Kitárulkozott előtte, többek között azt is bevallotta neki, micsoda testi vonzalmat kelt benne a barátja: én. De engem meg ő tart tiltott gyümölcsnek - ráadásul selyemfiúnak is.
(Ami a körülmények fényében vicces.)

Végül egy hotelben beszélt meg találkozót a Kilences Gavallérral, ahol egy visszautasíthatatlan ajánlat várta.

"Penelope új csúcsokat hódított meg ezzel a kötettel. Ez talánaz eddigi legjobb könyve." - The Pleasure of Reading Today, amazon.com

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

18 éves kortól ajánljuk!

Termékadatok
Cím: Gentleman Nine - Kilences Gavallér
Eredeti cím: Gentleman Nine
Szerző: Penelope Ward
Fordító: Benkő Ferenc
Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ
Oldalak száma: 296
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635617388

3 399 Ft



VAGÁNY

 VAGÁNY



"L. J. Shen minden elvárást felülmúlt ezzel a könyvvel." - TheSassyNerd blog

"Ez az eddigi kedvenc L. J. Shen-könyvem." - Book Boyfriend Whoarder blog

A legszebb szerelmi történetek tragikus véget érnek?

Luna Rexroth mindenki kedvenc szürke kisegere.
Aranyos.
Gondoskodó.Jótékony lélek.
Csöndes.
Kamu.

A szelíd, fiús külső mögött, amit mindenki szeret (és sajnál), egy olyan lány rejtőzik, aki pontosan tudja, mit és kit akar - nevezetesen azt a fiút a faházból, aki megtanította neki, hogyan kell jelnyelven káromkodni.

Aki megtanította nevetni.
Élni.
Szeretni.

Knight Cole mindenki kedvenc focihőse.
Gyönyörű.
Sportos.
Kigyúrt.
Népszerű.
Hazug.

Ez a fenegyerek már a tekintetével is képes hanyatt vágni bárkit, de ő csak egy lányt lát: az utca szemközti oldalán lakó Lunát.

Luna azonban már nem olyan, mint volt. Már nincs szüksége a srác védelmére.Egy váratlan fordulat hatására a Mindenszentek Gimnázium szépfiúja kénytelen belátni, hogy nem minden főszereplőből lesz hős.

Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző, L. J. Shen egy garantáltan felejthetetlen, önállóan olvasható történettel folytatja a Vágyak iskolája-sorozatot.

Termékadatok
Cím: Vagány
Szerző: L. J. Shen
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Sorozat: Vágyak iskolája-sorozat
Oldalak száma: 448
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635702459

4 199 Ft



SPARROW

 SPARROW



Troy Brennan
A név, amit mindenki ismer Dél-Bostonban. Egy néhai maffiózó fia. A jeges kék szemű szívrabló.
A "lerendező", aki ebben a városban bárkit simán magasba emel vagy porba tipor.
Ja, és egyébként az újdonsült férjem.
Sparrow Raynes
Ez meg én volnék. A kutya sem bírta megjegyezni a nevemet, amíg Troy be nem csörtetett az életembe.
Aztán kalitkába zárt.
Foglyul ejtett.
És kiiktatott minden lehetőséget, hogy elmenekülhessek onnét, ahol fölcseperedtünk.
Úgy is mondhatnám, hogy Troy Brennan megnyirbálta a szárnyaimat.
Vannak álmaim, méghozzá merészek, de kétlem, hogy valaha is engedi valóra váltanom őket. Fogalmam sincs, miért döntött úgy, hogy feleségül vesz. Azt azonban tudom, hogy ha kiakasztom ezt a pasast, annak nem lesz jó vége. De nem ám.

L. J. Shen a világon mindenütt lakott már, és végül Észak-Kaliforniában állapodott meg, leginkább a borok miatt. Megélhetésként ír és szórakozásként olvas. Egy fiúgyermek büszke anyukája, egy volt kóbor macska gazdija, valamint egy nagyon türelmes férj tuti felesége.

Kemény, de élvezni fogod! Hagyd, hogy elraboljon!

Termékadatok
Cím: Sparrow
Szerző: L. J. Shen
Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ
Oldalak száma: 400
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634574507

3 999 Ft



2021. december 2., csütörtök

HA A PÁLYÁK MESÉLNI TUDNÁNAK..

 HA A PÁLYÁK MESÉLNI TUDNÁNAK..



A szatmári vidéken, a fehérgyarmati járásban az 1970-es nagy Szamos-árvíz után összesen 39 csapat futballozott, számuk az évtizedek során 14-re apadt. Az apró települések között bolyongva Tukacs László túristvándi tanító, játékos, edző segítségével megelevenednek a hamisítatlan falusi futballtörténetek, amelyek az ország bármely vidékén ismerősek lehetnek, a szatmári labdarúgás utolsó mohikánjának szájából mégis különösen hitelesen hangzanak. A régi idők csodaautójával, egy közel fél évszázados bogárhátúval rójuk az utakat, és közben csak hallgatjuk, hallgatjuk a letűnt falusi futballvilág hihetetlenebbnél hihetetlenebb, mégis megdöbbentően valóságos legendáit. A dokumentumértékű elbeszéléseket Csillag Péter újságíró segítségével könyvben és filmsorozatban is rögzítettük, hogy betűk, fotók és mozgóképek révén egyaránt megtapasztalhassuk, mennyi felejthetetlen csodának, könnycsordító tréfának és emberi drámának lennénk tanúi, ha a pályák mesélni tudnának...

"A magyar futball átélt két világháborút, átélte '56-ot,
a rendszerváltást, de a Facebookkal nem bírt.
Ezt én a kispaládi cigányoktól hallottam, és igazat is adok nekik."

***

Ha nincs, aki megnézze, a nő lassan beszürkül, eltramplisodik.
Na, az ember is így van. Ha nincs feladata, akkor semmivé
lesz. Így van, vagy nem így van? Meg, ugye, ott van az az érzés, hogy
ha nincs dolgod, nincs is rád szükség. És valljuk be, rettenetesen
szar állapot, hogy nincs rád szükség.

***

Makai Béla - Nagyarban és Mándon is szóba került
már a neve -, ő mondta mindig, hogy a tanító nevel, a tanár meg
tanít. És kérdeztük tőle: hát Béla bátyám, mi a különbség a kettő
között? Azt felelte: "Tanítani könnyebb, mint nevelni. Mert ahhoz,
hogy tanítsál, csak tudni kell valamit. De ahhoz, hogy nevelj, már
lenni is kell valakinek!" És ebben nagyon igaza volt.

***

"Na, a Penyige-Túristvándi tipikus négyesélyes meccs:
1, x, 2 vagy félbeszakad. Esetleg el se kezdődik..."

***

Az a természetes valami, amit egy ember adhat, az élő szó, éppen az
tűnik el. Én azért lettem tanító, mert láttam sok tanítót, tanítónőt,
tanító bácsit, akik nekem példát adtak. Most kiről vegyen példát a
pulya? A számítógépről? Hogy na, milyen ügyes ez a számítógép?
Mi lesz belőle? Majd számítógép akar lenni? Bár sok gyerek szerintem
tényleg nem bánná.

Termékadatok
Cím: Ha a pályák mesélni tudnának... Utazás szatmári legendák nyomában
Szerző: Tukacs László, Csillag Péter
Kiadó: Rézbong Kiadó
Oldalak száma: 250
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9786155475542

3 490 Ft



GONDOLATOK AZ ÉV MINDEN NAPJÁRA

 GONDOLATOK AZ ÉV MINDEN NAPJÁRA


C. S. Lewis (1898-1963) korának egyik meghatározó keresztény gondolkodójaként számos műfajban alkotott, népszerűsége és olvasottsága pedig máig töretlen. "Valójában három C. S. Lewis létezik" - jegyezte meg egy barátja, amikor Narnia kitalálójának sokszínű személyiségéről vallott: egyszerre volt elismert gyerekkönyvíró, keresztény szerző és apologéta, valamint oxfordi professzor és irodalmár.

A Gondolatok az év minden napjára címmel megjelent öröknaptár C. S. Lewis örök érvényű gondolatait tartalmazza. Válogatásunkban az év minden napján olvashatunk tőle egy-egy idézetet, amelyek nemcsak kivételes életbölcsességéről és éleslátásáról tanúskodnak, hanem remek humorérzékéről is.

Termékadatok
Cím: Öröknaptár - Gondolatok az év minden napjára
Szerző: C. S. Lewis
Kiadó: HARMAT KIADÓ
Oldalak száma: 380
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789632886688


4 990 Ft



EGYSERPENYŐS ÉTELEK

 EGYSERPENYŐS ÉTELEK


Az egyserpenyős ételek című könyv azért készült, hogy megkönnyítse a dolgotokat a rohanó hétköznapokban.

Kizárólag egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptek vannak benne, amik finomak, az elkészítésükhöz pedig valóban elegendő egy darab serpenyő. Az ételeket egytől egyig mi készítettük, így garantáltan "működnek" is.

Hosszú évek tapasztalata, és a rengeteg visszajelzés alapján, amit nap mint nap tőletek kapunk úgy érezzük, hogy ismét egy nagyon praktikus és szép receptkönyvet sikerült készítenünk Nektek.

Termékadatok
Cím: Egyserpenyős ételek
Szerző: Csonka Enikő - Varga Gergő
Kiadó: GastroHobbi 2014. Kft.
Oldalak száma: 116
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786150112770
Méret: 220 mm x 181 mm


4 590 Ft



2021. december 1., szerda

FÖLDRAJZI ÉS TÖRTÉNELMI VILÁGATLASZ DÍSZDOBOZBAN

 FÖLDRAJZI ÉS TÖRTÉNELMI VILÁGATLASZ DÍSZDOBOZBAN



Különleges, limitált ajánlat a Cartograhiától!
A két népszerű kiadvány új, aktualizált, 2022-es kiadása most együtt, exkluzív díszdobozban is kapható.
Földrajzi Világatlasz
A magyar kartográfia ikonikus kiadványa Földünk átfogó megismeréséhez nyújt segítséget.
Az új Földrajzi Világatlasz több száz, 2021-es adatokkal frissített térképet, a Föld országainak leírását, aktualizált infógrafikát és földrajzi adatokat tartalmaz naprakész tematikus térképekkel és névmutatóval.
A több mint 90 000 címszót, földrajzi nevet magában foglaló névmutató magyar névváltozatokkal segíti a térképolvasók tájékozódását.


Történelmi Világatlasz

Az új, 92 oldallal bővített Történelmi Világatlasz 456 különböző térképen mutatja be azt a hosszú történelmi utat, amelyet az emberiség a XXI. század elejéig megtett. A térképlapokat forgatva kaleidoszkópként tárul az olvasó elé az Ó- és Újvilág története, váltogatja egymást politika, vallás, népesség, gazdaság és kultúra.A kiadvány négy nagy részből áll:
-egyetemes történelem napjainkig:
-Magyarország történelme napjainkig
-kronológia
-névjegyzék


Termékadatok
Cím: Földrajzi világatlasz és Történelmi világatlasz díszdobozban
 
Kiadó: Cartographia Kft.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 5999570430032

22 800 Ft



EMBERFELETTI ERŐ

 EMBERFELETTI ERŐ



Lenyűgöző kitartott mozdulatok, ámulatba ejtő izomzat - a tornagyűrű segítségével valódi erőre és stabilitásra tehetsz szert. Ideje új szintre emelni az edzésedet, és a húzódzkodó rúd vagy a párhuzamos korlát mellett próbára tenni magad a szertorna talán legizgalmasabb eszközén is!

Gödrösi Ádám, a Street workout mindenkinek és a Street workout haladóknak című könyvek szerzője ebben nyújt segítséget. Gondosan felépített progressziókon keresztül vezet el az alapgyakorlatoktól az ikonikus tartásokon át a leglátványosabb, mindenki által irigykedve csodált tornaelemekig, nem feledkezve meg a bemelegítésről, az ízületi előkészítésről és a végrehajtáshoz szükséges alaperő és hajlékonyság felépítéséről sem. Bicska vagy muscle-up, Skin the cat vagy épp könyökmérleg - Ádám minden apró részletre odafigyelve kísér végig a feladatsorokon, hogy te is tornászhoz méltó erővel és eleganciával tudd végrehajtani a gyakorlatokat, és közben gyönyörűen rajzolt izmokat építs. Akár kezdő vagy, akár haladó, e kötetben biztosan megtalálod az erőnléti állapotodnak megfelelő, a fokozatosság elvét szem előtt tartó végrehajtási módokat.


"Részletesen kidolgozott és nagyon jól felépített könyv! Az alapos bemelegítéstől az alapgyakorlatokon át egészen a keresztfüggésig minden fontos mozdulatot tartalmaz, amire egy hobbisportolónak valaha szüksége lehet. Teljesen kezdőknek és haladóknak is ajánlom, illetve mindenkinek, akit érdekel a testmozgás, hisz a gyűrűvel való edzésből biztosan profitálni fog! A gyűrű ma már nem csak a tornászok eszköze. Örömmel látom, hogy Ádám népszerűsíti és elérhetővé teszi ennek a sporteszköznek a használatát a hétköznapi emberek számára is." -- CSOLLÁNY SZILVESZTER, olimpiai bajnok tornász

"Amikor megtudtam, hogy Ádám következő könyvének témája a gyűrű lesz, máris izgatottan vártam a kéziratot, és biztos voltam benne, hogy ismét a szokásos alapossággal járja körbe a témát. A könyvben felsorolt progressziók segítenek a teljesen kezdőknek magas szintre vinni a gyűrű használatát, de a középhaladók és haladók sem maradnak kihívások nélkül." - Lakatos Péter, StrongFirst Master oktató, életmódtréner, fekete öves Carlson Gracie Team Hungary gyakorló

GÖDRÖSI ÁDÁM torna-, akrobatika- és aerobikedző, EQF Level 4 akkreditált személyi edző, masszőr, az SMR System és az FMS szakértője, valamint az Gymnastics Method saját testsúlyos edzésmódszer megalkotója. Edzésein, szemináriumain és videókurzusain a saját edzésmódszerét oktatja, melynek alapját különböző dinamikus és statikus erőelemek elsajátítása képezi, célja pedig az esztétikus, kidolgozott fizikum, a nagyfokú testtudat, illetve az ügyesség és a hajlékonyság magas szintjének elérése.

Termékadatok
Cím: Emberfeletti erő
Szerző: Gödrösi Ádám
Kiadó: Jaffa Kiadó
Oldalak száma: 250
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634755210
Méret: 235 mm x 165 mm x 25 mm

4 499 Ft



A SZORONGÁS FELOLDÁSA

 A SZORONGÁS FELOLDÁSA



A szorongás korunkban népbetegségnek számít. Az állandó nyugtalanságtól a pánikrohamokig sokféle formában jelentkezhet. Ezek a problémák gyakran vezetnek újabbakhoz, például a teendők halogatásához, stresszevéshez, közösségi médiafüggöséghez, konteókkal való azonosuláshoz. Súlyosabb esetben a szorongás melegágya lehet az alkoholizmus vagy más szerfüggőség kialakulásának is. Judson Brewer, a könyv szerzője pszichiáter, kutató és terapeuta, a téma nemzetközileg elismert szakértője, aki ráadásul maga is átélt fiatal korában szorongásos állapotokat. Az általa kidolgozott szorongáscsökkentő programot egyre többen alkalmazzák és nagyon eredményesnek bizonyul. Ebben a könyvben dr. Brewer bemutatja, hogy a szorongás az agy egy olyan részében lakozik, amely ellenáll a racionális gondolkodásnak, így olyan szorongásos szokáshurkokba ragadhatunk, amelyekből nem tudunk pusztán az akaraterő segítségével szabadulni. Megtanít arra, hogyan fedezzük fel a kiváltó okokat, és hatástalanítsuk őket a kíváncsiság egyszerű, de erőteljes gyakorlatával, továbbá hogyan eddzük az agyunkat mindfulness alapú és más módszerek segítségével, amelyekről a saját kísérleti eredményei is bizonyították, hogy működőképesek. "Hihetetlenül szimpatikus és gyakorlatias útmutató a szorongásról. Judson Brewer kutatásai nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy megértsük, miért olyan nehéz feloldani a szorongást. Ez a könyv eszközöket ad a szabaduláshoz. A szorongás a gyökere oly sok szokásnak, amelyen változtatni szeretnénk. A szorongás feloldása nemcsak abban segít, hogyan kezeljük ezt az érzést, hanem abban is, hogy megszabaduljunk olyan viselkedésformáktól, amelyek gátolják a fejlődésünket."

Termékadatok
Cím: A szorongás feloldása
Szerző: Judson Brewer
Kiadó: Ursus Libris
Oldalak száma: 272
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786155786402
Méret: 220 mm x 150 mm


3 900 Ft