2021. június 29., kedd

Árnyék és csont Leigh Bardugo

 Árnyék és csont Leigh Bardugo


Alina Starkova sosem várt túl sokat az élettől. A határháborúk során elveszítette a szüleit. Árvaként csupán egyvalakire számíthatott. Egy másik kis földönfutóra, Malra, a legjobb barátjára. Ám mostanra már rá sem számíthatott. Mindkettőjüket besorozták hazájuk, Ravka anyácska hadseregébe. A két fiatalnak életveszélyes küldetésre kell indulnia az Árnyzónába. Ezen az iszonyatos helyen a földöntúli sötétség az úr, ahol valósággal hemzsegnek az emberevő szörnyetegek. Amikor támadás éri a katonai konvojukat, mindannyiuk élete veszélybe kerül. Ám Alina ekkor olyan titokzatos erőnek adja tanújelét, amiről mindaddig még ő sem tudott. A csodálatos megmenekülés kiszakítja a hétköznapok világából.. . Meg sem áll a fővárosig, az uralkodó udvaráig, ahol az árva lány is a Grisa testvériség tagja lesz. Vezetőjük, a titokzatos Kom úr úgy véli, Alina az, akire oly régóta vár Ravka sokat szenvedett népe. A legfőbb varázsló szerint az Alinában rejtőző erő képes lesz elpusztítani az Árnyzónát. A cári udvar fényűző forgatagában sokan Kom úr új kegyeltjének tartják a lányt, aki csak nehezen tud beilleszkedni Mal nélkül. Miközben hazája egyre nagyobb veszélybe kerül, feltárul előtte egy hajmeresztő összeesküvés. Dönteni kell. Szembeszáll a birodalom leghatalmasabb nagyuraival? Egyedül a múltja mentheti meg... hogy Alina megmenthesse a jövőt.
Termék adatok
Cím: Shadow and Bone - Árnyék és csont (Grisha trilógia 1.) - Puha borítós
Szerző: Leigh Bardugo
Fordító: Varga Csaba Béla
Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ
Sorozat: Grisha trilógia
Oldalak száma: 376
Megjelenés: 2014. június 27.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789633734506
Méret: 204 mm x 136 mm


3 799 Ft

Könyvesbolt


Idol Kristen Callihan

 Idol  Kristen Callihan



"A zene a barátoddá válik, ha nincs egy sem, a szeretőddé, ha éppen arra vágysz. A haragoddá, a bánatoddá, az örömöddé, a fájdalmaddá. A hangoddá, ha nem találod a szavakat."

LIBBY
Amikor rátaláltam Killianre, valami elveszett hercegre emlékeztetett, és épp részegen hevert az udvaromon. Az arca, akár egy istené, és pont olyan arrogánsan is viselkedett. Nem volt hajlandó elmenni. Szexi, elbűvölő és egy icipicit mocskos a fantáziája - szép lassan ledönti a falaimat, és én egyre többre vágyom.
Az enyém lehetne, ha lenne hozzá bátorságom. A probléma az, hogy az egész világ őt akarja. Hogyan tartsak meg egy bálványként imádott rocksztárt, amikor mindenki azon mesterkedik, hogy elvegye tőlem?

KILLIAN
A világ egyik legnagyobb rockbandájának énekeseként áloméletet éltem. De egyetlen végzetes döntés elég volt hozzá, hogy mindez a darabjaira hulljon.
Most minden romokban hever.
Aztán megismertem Libertyt. Morcos, magának való lány - de egész aranyos. Á, kamu. Az igazság az, hogy ha csak hozzáérek, eszméletlenül dögössé válik, és sokkal jobban vágyom rá, mint bármelyik, a nevemet sikító rajongómra valaha is.
A világ hangosan követeli, hogy álljak vissza a színpadra, de nem vagyok hajlandó elhagyni őt. Ki kell találnom, hogyan csalogassam ki a csigaházából, hogy velem maradjon.
Mert mióta megismertem Libbyt, minden megváltozott. Minden.


Termék adatok
Cím: Idol (VIP 1.)
Eredeti cím: Idol
Szerző: Kristen Callihan
Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ
Sorozat: VIP
Oldalak száma: 400
Megjelenés: 2018. május 03.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634571681
Méret: 136 mm x 204 mm

2 999 Ft

Könyvesbolt

2021. június 27., vasárnap

Légy merész! Teagan Hunter

  Légy merész! Teagan Hunter


A szám téves, a pasi nem.

Egy téves számból többnyire nem is lesz több, pillanatok alatt elfelejted. Nem kezdesz az illetővel se csetelni, se flörtölni. Nem ő az első gondolatod ébredéskor, vagy az utolsó elalvás előtt... És tutira nem beszéled rá, hogy vegyen egy kiskecskét.

Mert az fura lenne.

Zach Hastings és én fülig merülünk a téves hívását követő mizériába, és nem követjük a szabályokat. Én nem keresek szerelmet, Zach pedig egyértelműen mellétárcsázott, de... ...talán mégsem célzott félre, és beletalál a szívembe.

Kapcsolj ki ezzel a ragyogó történettel!

"Igen, kevesebb mint egy nap kellett ahhoz, hogy teljesen a végére érjek. Ez a regény telis-tele van humorosabbnál humorosabb pillanatokkal, melyek garantáltan mosolyt csalnak mindenki arcára. ...EL KELL OLVASNOTOK!"
- kingdomofromancenovels.blogspot

"Delia kis őrültsége tökéletesen passzolt Zach kockaságához. Mint aki bolondgombát evett, annyit nevettem. Emellett nagyokat sóhajtoztam Zach gesztusaitól és összességében az egész pasitól. Fergeteges szórakozást nyújtott!" - Szilvi00, moly.hu

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

18 éves kortól ajánljuk!
Termék adatok
Cím: Let's Get Textual - Légy merész! (Text 1.)
Eredeti cím: Let's Get Textual
Szerző: Teagan Hunter
Fordító: Szarvas Szilvia
Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ
Sorozat: Text
Oldalak száma: 320
Megjelenés: 2020. november 19.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635613724

3 499 Ft


Könyvesbolt

Likvidált szerelem Bihary Péter

 Likvidált szerelem Bihary Péter


A 2010-es években az ISIS terrorszervezet tagjai azon munkálkodtak, hogy észrevétlenül eljussanak Európa nagyvárosaiba, ahol az újraszerveződő alvó sejtek a kalifátus parancsára bármikor képesek lettek nagyszabású terrortámadások végrehajtására.
A különlegesen kiképzett izraeli csapat, élén Dovval ezeket az embereket hivatott kiiktatni. Munkájuk során ezernyi veszély leselkedik rájuk, és minden tudásukra szükségük van a feladat végrehajtásához.
Azonban a harcosok emberi oldala is megmutatkozik, amikor az izraeli csapatvezető szerelmes lesz a titokzatos arab szépségbe, aki a terroristák fedő szervezeténél dolgozik.

Lehet jövője egy eleve halálra ítélt szerelemnek? Feloldhatók az évezredes konfliktusok, és győzedelmeskedhet az emberi jóság?

Bihary Péter elképesztő fordulatokban, izgalmas akciókban bővelkedő regénye kegyetlen őszinteséggel mesél életről, szerelemről, halálról.
Termék adatok
Cím: Likvidált szerelem
Szerző: Bihary Péter
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalak száma: 368
Megjelenés: 2021. június 17.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635701056

4 199 Ft

2021. június 22., kedd

Tolvajok klubja Ally Carter

Tolvajok klubja  Ally Carter



Kat két hetet kapott,
hogy végrehajtsa a legnagyobb rablást
a családja történetében...

Amikor Katarina Bishop hároméves lett, a szülei elvitték a Louvre-ba... hogy terepszemlét tartsanak. A hetedik születésnapján Katarina és Eddie bácsi Ausztriába utaztak... hogy ellopják a koronaékszereket.

Tizenöt évesen Kat maga is kitervel valamit: addig ügyeskedik, míg bekerül az ország legjobb bentlakásos iskolájába, hogy végre maga mögött hagyhassa a családi vállalkozást.

Ám ez korántsem olyan egyszerű, mint gondolta.

Kat régi tettestársa és barátja bukkan fel, hogy visszarángassa a bajba. A srácnak jó oka van rá, hiszen a lány apjának élete a tét - így Kat kénytelen visszatérni korábbi életébe, ami elől olyan elszántan menekült.Hihetetlenül elbűvölő, világ körüli helyszíneken játszódóizgalmas kalandregény.

"Okos és megfontolt hősnőjével Carter új története
igazán pörgős és szórakoztató."
- Publishers Weekly -

"Ezt az ellenállhatatlan, tolvajos tündérmesét varázslatos bája és egy
megoldásra váró rejtély teszi kiemelkedővé... A Tolvajok klubjában a fiatal
felnőtt fejlődésregény klasszikus elemei izgalmas kalandokkal keverednek."
- School Library Journal -

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

14 éves kortól ajánljuk!
Termék adatok
Cím: Heist Society - Tolvajok klubja (Tolvajok klubja 1.)
Eredeti cím: Heist Society
Szerző: Ally Carter
Fordító: Bosnyák Gabriella
Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ
Sorozat: Tolvajok klubja
Oldalak száma: 296
Megjelenés: 2021. június 15.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634578178

2 999 Ft



 

2021. június 19., szombat

Az Országház nevezetes termei (angol nyelven) Csákó Beáta - Samu Nagy Dániel

 

Az Országház nevezetes termei (angol nyelven) Csákó Beáta - Samu Nagy Dániel




Sok könyv született már az Országház létrejöttéről, művészeti értékeiről és építéséről, de arról többnyire kevés szó esik, hogy ez az épület egy működő intézmény, melynek saját élete van, megépülése óta termeiben sokféle esemény zajlott, megannyi érdekesség történt. Az Országház a két üléstermen kívül számos nagy méretű termet foglal magában, melyek némelyike már a kialakításkor, többsége azonban az eltelt évtizedek során nyerte el egyéni külsejét jellegzetes berendezése vagy a benne elhelyezett műalkotások, esetleg funkciója révén. A berendezés egyediségén túl minden helyiségnek megvan a saját, sokszínű története is. Jelen kötet arra vállalkozik, hogy ezeket a történeteket megismertesse az Olvasóval.
Termék adatok
Cím: Az Országház nevezetes termei (angol nyelven) - FAMOUS HALLS AND ROOMS OF THE HOUSE OF THE PARLIAMENT
Szerző: Csákó Beáta - Samu Nagy Dániel
Kiadó: ORSZÁGGY?LÉS HIVATALA
Sorozat: Országházi Séták sorozat
Oldalak száma: 132
Megjelenés: 2021. június 18.
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9786155948190
Méret: 168 mm x 188 mm


5 380 Ft

Az utolsó szerelmes levél Jojo Moyes

 Az utolsó szerelmes levél Jojo Moyes



"...ha van valakid, aki megért, aki vágyik rád, aki önmagadnál is jobbnak lát - ez a legcsodálatosabb ajándék."

Ellie századunk tipikus szinglije, aki az újságírói karrierje nyújtotta biztos jövedelmének és baráti társaságának köszönhetően alapvetően élvezi független életét. Jó kedélyét csupán egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. Egy nap a szerkesztőség archívumában téma után kutatva régi levélre bukkan, amelyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, Jennifert, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele. Ellie az 1960-as években írt rejtélyes levélben saját titkos vágyait fedezi fel, ezért megpróbálja kibogozni a szerelmi történet szálait, bízva abban, hogy reményt meríthet a hajdani szerelmespár sorsából.

Az eseménydús, váratlan fordulatokban bővelkedő regényben a múlt és a jelen romantikus, megható, szenvedélyes - olykor erotikus - képei váltakoznak. Jennifer a múltban próbálja megtalálni elveszett szerelmét, az időközben újabb levelekre bukkanó Ellie pedig a jelenben igyekszik felkutatni az egykori szerelmeseket, és megtudni, vajon végül egymásra találtak-e.
Termék adatok
Cím: Az utolsó szerelmes levél
Eredeti cím: The Last Letter from Your Lover
Szerző: Jojo Moyes
Kiadó: Cartaphilus Könyvkiadó
Oldalak száma: 576
Megjelenés: 2021. június 18.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789632667997
Méret: 200 mm x 125 mm x 36 mm

3 999 Ft


Könyvesbolt


2021. június 18., péntek

Alfahímek Jens Lapidus

 Alfahímek Jens Lapidus




Teddy és Emelie, azaz a börtönviselt nehézfiú és a fiatal ügyvédnő jó ideje nem találkoztak, pedig korábbi szövetségük minden szempontból gyümölcsözőnek bizonyult. Ám Emelie-nek olyan ügye akad, amelyhez nélkülözhetetlen a férfi segítsége. Amikor ügyfelét meggyilkolják, mielőtt vallomást tehetne, együtt kezdenek válaszok után kutatni. A nyomok egy bűnszervezethez vezetnek, amelynek tagjai fiatal lányokat erőszakolnak meg, és akikkel szemben a rendőrség is tehetetlen. Ahogy a páros egyre szorosabbra zárja körülöttük a kört, valaki mindent megtesz, hogy megállítsa őket: Emelie-éknek számolniuk kell azzal, hogy Teddy újra rács mögé kerül - vagy mindketten hullazsákban kötnek ki.
Közben Teddy unokaöccse, Nikola kiszabadul a börtönből, és új életet kezd. De amikor a legjobb barátját megpróbálják megölni, bosszúszomja ismét eltéríti a helyes vágányról.

A svéd sikerlisták éllovasa, az Eltörölve című könyv folytatása hátborzongató képet tár elénk Stockholm pénzzel, droggal és szexualitással fűtött alvilágáról.
Termék adatok
Cím: Alfahímek
Szerző: Jens Lapidus
Kiadó: Animus Kiadó
Sorozat: Skandináv Krimik
Oldalak száma: 464
Megjelenés: 2018. november 04.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789633245910

3 980 Ft



2021. június 17., csütörtök

A véletlen zenéje Paul Auster

 

A véletlen zenéje Paul Auster



PEN/Faulkner-díj - jelölés (1991)
"Sziporkázóan sokszínű." (Wall Street Journal)

Jim Nashe, miután elherdál egy váratlan örökséget, felvesz egy stoppost az országúton, név szerint Jack Pozzit, a fiatal hamiskártyást, akinek az a terve, hogy felültet két milliomost.

Jim és Jack terve azonban visszafelé sül el: le kell dolgozniuk az elbukott összeget, aminek feltételeit a milliomosok szerződésben rögzítik. A munka egy kafkai, teljesen értelmetlen vállalkozás: egy ír kastély maradványaiból húznak fel egy falat. Az idő múlásával az adósság egyre gyarapodik, Jim és Jack egyre dühösebb, és próbálnak kiutat találni az abszurd szolgaságból.

Paul Auster története az elnyomás képlékenységéről és a tisztességtelen alkuk hatalmáról szól, egy olyan világról, ahol a véletlen nemcsak szerepet játszik, hanem tulajdonképpen magához ragadja az egyetlen főszerepet.
Termék adatok
Cím: A véletlen zenéje
Eredeti cím: The Music of Chance
Szerző: Paul Auster
Fordító: Vághy László
Kiadó: 21. Század Kiadó
Sorozat: Paul Auster életműsorozat
Megjelenés: 2021. június 17.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786155915529

4 490 Ft


Könyvesbolt

2021. június 16., szerda

Hangyák Susanne Foitzik-Olaf Fritsche

 Hangyák Susanne Foitzik-Olaf Fritsche


"Kisgyerekkorom óta figyelem a hangyák lenyűgözően idegen világát. Nagyon izgalmas könyv ez, segít megérteni és megismerni a hangyák szokásait, mélységében tárja fel a boly-lét borzongató szépségét."
Dragomán György

Elképesztőek. Mindenhol ott vannak. Kertjeikben gombát gondoznak, és háziállatként levéltetveket tartanak. Komplex társadalomban, matriarchátusban élnek, és fejlett kommunikációs rendszerek segítségével szervezik meg akár milliós kolóniáik életét. Susanne Foitzik és Olaf Fritsche szórakoztatóan, közérthetően, de tudományos igényességgel kalauzolnak végig a hangyák világán: jól szervezett birodalmakon, amelyek mellett naponta haladunk el anélkül, hogy igazán belegondolnánk létezésük mikéntjébe.
A hangyák teljesen idegen, időnként mégis meghökkentően ismerős világának feltárása során a szerzők bepillantást engednek a kutatók mindennapjaiba is a kolóniák laboratóriumba szállításától a hangyák agyának mikroszkópos tanulmányozásáig. Letehetetlen, akár egy jó sci-fi.

"Mi lennénk a Föld egyedüli urai? Ez a csodálatos könyv bemutatja apró társuralkodóinkat: városokról, kemény munkáról, háborúkról, uralkodókról, sokféleségről és ökológiai szerepekről mesél. Különbözzenek tőlünk bármennyire ezek az apró rovarok, világuk kísértetiesen ismerős." - Frans de Waal, a Mama utolsó ölelése szerzője
Susanna Foitzik a Mainzi Egyetem evolúciósbiológia-professzora. A hangyák komplex társas viselkedésének kialakulását kutatja, több száz tudományos cikk szerzője. Olaf Fritsche tudományos újságíró, biofizikus, a Spektrum der Wissenschaft ismeretterjesztő magazin szerkesztője.

Termék adatok
Cím: Hangyák
Szerző: Susanne Foitzik-Olaf Fritsche
Kiadó: Park könyvkiadó
Oldalak száma: 308
Megjelenés: 2021. június 15.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789633557174
Méret: 210 mm x 140 mm

3 999 Ft

Könyvesbolt

Álmomban már szerettelek Holly Miller

 Álmomban már szerettelek Holly Miller




"Ezt a történetet megkönnyeztem. Utána még sokáig gondolkodtam Callie és Joel életén, és azon, hogy én hogyan döntenék a helyükben. Szívszakítóan gyönyörű." - Jill Santopolo, New York Times bestsellerszerző

Mernél szeretni, ha tudnád, hogy mi lesz a kapcsolat vége?

Joel fél a jövőtől. Gyerekkora óta kísértik a szeretteit megjelenítő álmok: látomások arról, hogy mi fog történni, legyen az jó vagy rossz. 
Az álmok megelőzésének egyetlen módja, hogy a szeretett lénytől távol tartja magát. Megfogadta, hogy soha többé nem lesz szerelmes. 

Callie képtelen elengedni a múltat. Amióta a legjobb barátnője meghalt, elveszettnek érzi magát. Tudja, hogy sokkal ösztönösebben, sokkal felszabadultabban kellene élnie. Csak azt nem tudja, hogyan találjon vissza régi énjéhez, amely mert nagyot álmodni.

Joelnek és Callie-nek egyaránt megvan rá az oka, hogy megtanuljanak a mában élni. És noha nem kifejezetten keresik egymást, találkozásuk pillanatától mindketten érzik, hogy hatalmas fordulat következett be az életükben.
Aztán egy éjjel Joel Callie-vel álmodik, és az álomban megjelenik legnagyobb félelme. 

Ekkor mindketten döntéshelyzetbe kerülnek: együtt maradnak-e annak ellenére, hogy tudják, mi lesz a sorsuk? És ha egyikük napjai menthetetlenül végesek, létezik-e olyan élet a számára, mint ami járna is neki?
Képesek befolyásolni az életük alakulását, vagy ami meg van írva számukra, azon nem lehet változtatni?

A két főszereplő, Joel és Callie által elmesélt Álmomban már szerettelek Holly Miller magával ragadó és felejthetetlen, romantikus debütregénye a szeretethez szükséges bátorságról, kiváltképp akkor, amikor úgy gondoljuk, hogy tudjuk, mi lesz a szerelem vége.
Termék adatok
Cím: Álmomban már szerettelek
Szerző: Holly Miller
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalak száma: 320
Megjelenés: 2020. július 27.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786156067449

3 999 Ft



2021. június 15., kedd

Zuhanás Kristen Callihan

 Zuhanás  Kristen Callihan




"Stella a kedvenc dalom, szeretném játszani újra meg újra."
- Jax Blackwood -

Az első találkozásom Jax Blackwooddal kissé furcsán alakult. Mentségemre szóljon, hogy nem is sejtettem, hogy vele hozott össze a sors. Ugyan ki gondolná, hogy egy legendás rocksztár maga jár vásárolni a boltba? De ami még fontosabb: hóvihar közelgett, ő pedig épp az utolsó doboz mentás-csokicseppes jégkrémet, a kedvenc édességemet készült elorozni.

És persze álmomban sem gondoltam volna, hogy ő lesz az új szomszédom.

Egy idegesítő szomszéd, aki rendszeresen nagy élvezettel figyelmeztet, hogy tartozom neki egy doboz jégkrémmel, de boldogan elfogad csókokat törlesztés gyanánt. Egy ellenállhatatlan szomszéd, aki nem hagy aludni, mert meztelenül - és milyen látványosan meztelenül! - gitározik a nappalijában.

Nyilván az lenne a megoldás, ha elkerülném. Csakhogy Jaxet egyáltalán nem könnyű levegőnek nézni - ahogy megnevettet, ahogy hasonlóan borongós tud lenni, mint én, és ahogy egyetlen pillantásától elolvadok, gyorsabban, mint a vaj a tűző napon.

Egyikünk sem hisz a szerelemben vagy az életre szóló kapcsolatokban, mégis egy szempillantás alatt egymásra kattanunk. De lehetnénk ennél többek is egymásnak. Bármi lehetséges lenne.

Csak bíznunk kellene, és merni belezuhanni.

A szerzőt a saját depressziója és szorongása ösztönözte a történet megírására, bízva benne, hogy ezzel is segíthet sorstársain. Valódi életigenlő történet.

Élvezd az utazást!

"A Kristen Callihan által alkotott karakterek szégyentelenül őszinték,
lehetetlen nem kötődni hozzájuk."
- THECRAZYWORLDOFABOOKLOVER -

18 éves kortól ajánljuk!

4 499 Ft


Könyvesbolt

2021. június 14., hétfő

Elsősegély vadnövényekkel Coco Burckhardt

 Elsősegély vadnövényekkel  Coco Burckhardt



Sok olyan, szinte bárhol fellelhető gyógynövény létezik, amelyet egyszerűen
használhatunk, ha túrázás közben gyors segítségre szorulunk.
A szerző összegyűjtötte azt a 35 leghasznosabb vadon élő növényt,
amelyeket bátran alkalmazhatunk, ha a kirándulásokon kisebb-nagyobb balesetek
érnek bennünket. Ezek szétdörzsölt vagy szétrágott állapotban
valóságos csodatévő szereknek bizonyulnak.
Pl. a lóhere kiválóan enyhíti a rovarcsípések után érzett viszketést,
a finom erdei szamócát leégés esetén használhatjuk, a százszorszép
pedig képes fájdalomcsillapítóként hatni, ha megrándult a lábunk.
Termék adatok
Cím: Elsősegély vadnövényekkel - A természet patikája úton-útfélen [előrendelhető]
Szerző: Coco Burckhardt
Kiadó: Saxum Kiadó
Oldalak száma: 98
Megjelenés: 2021. május 31.
Kötés: Fűzött
ISBN: 9786155723476
Méret: 195 mm x 115 mm x 10 mm

1 980 Ft



A hatalom csábításában Laurelin Paige

 A hatalom csábításában Laurelin Paige



"Már a nyitójelenet magával ragadott, szinte faltam a könyvet... Scott Sebastian alakja a zabolázatlan ösztön és a bűnös élvezet tökéletes ötvözete." - Jana Aston, New York Times bestsellerszerző

Ez a város a Sebastianek birodalma.
A pokolba is, az egész világ az övék!

Nem kérek mást, csak egy kis szegletet, egy zugot, ami csak az enyém.

Amikor a főnököm lelép, hogy "megtalálja önmagát", megragadom az alkalmat, és fejest ugrok a Sebastianek káprázatos világába. Mindig is erről álmodoztam - vérpezsdítő az iram és magas a tét -, s noha semmi keresnivalóm itt, kitűnően színlelek.

Ám ekkor megismerkedem a férfival, aki ezt a világot uralja: Scott Sebastiannel, az arrogáns, szívtipró örökössel, akinek az esze ördögien csavaros, a teste az isteneket is megszégyeníti, az ajkát pedig nem tudom kiverni a fejemből.

Megőrjít. És teljesen összezavar. Legalább annyira szeretne ágyba bújni velem, mint én vele. Ám ha túl közel kerülök hozzá, rájöhet arra, hogy ki is vagyok valójában - egy csaló.

A New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző, Laurelin Paige új sorozatát hozzuk el az írónő rajongóinak. Egy nem mindennapi találkozás és annak szenvedélyes következménye áll a történet fókuszában. És egy kis füllentés. Ám Scott Sebastian perzselő tekintete mindent meglát, csakhogy van egy nő, aki elől ő sem rejtheti el a titkait.

"Egyetlen éjszaka alatt kiolvastam ezt a zseniálisan szexi regényt, le sem tudtam tenni a lélegzetelállító befejezésig. Scott Sebastian őrjítően csábító! Egyszerűen imádtam! Kössétek be magatokat, lányok: kemény menet lesz." - Annika Martin, New York Times bestsellerszerző
Termék adatok
Cím: A hatalom csábításában
Szerző: Laurelin Paige
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Sorozat: Más szerepben-sorozat
Oldalak száma: 272
Megjelenés: 2021. június 10.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635700899

4 199 Ft

Könyvesbolt

A szomszéd lány Jack Ketchum

 A szomszéd lány Jack Ketchum



A klasszikus horror új kiadásban!



Külvárosi környék az 1950-es években. Árnyékos, fák szegélyezte utcák, gondosan ápolt pázsit, kényelmes kis otthonok. Kellemes, békés környezet ahhoz, hogy itt nőjön fel az ember.

Kivéve a tinédzser Megnek és mozgássérült húgának, Susannek. Valahol egy zsákutcában, a Chandler család sötét, nedves pincéjében a két lány saját nagynénjük áldozatává válik, kiszolgáltatva a teljes őrületbe merülő távoli rokon kegyetlen rigolyáinak és dührohamainak. Olyan őrület ez, amely megfertőzi a nő három fiát is - végül pedig az egész környéket.

Egyedül a szomszédban élő, tizenkét éves David ütközik csak meg a történteken, tétován ingadozva a két lány és azok könyörtelen, vad kínzóinak tettei között. Ennek a fiúnak végül egy határozottan felnőtt döntést kell meghoznia.

Jack Ketchum 1989-ben megjelent története szemernyit sem öregedett az elmúlt három évtizedben, a rajongók és a kritikusok a horror egyik klasszikusaként tartják számon. A könyvből 2007-ben nagy sikerű, díjnyertes film is készült.
Termék adatok
Cím: A szomszéd lány
Szerző: Jack Ketchum
Fordító: Farkas Anikó-Kiss Attila
Kiadó: Agave Könyvek
Oldalak száma: 304
Megjelenés: 2021. június 10.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634198598
Méret: 215 mm x 155 mm x 28 mm



3 280 Ft

Könyvesbolt

A Dűne Istencsászára Frank Herbert

 A Dűne Istencsászára Frank Herbert



A Dűne sivatagjai, a hatalmas homokférgek és a vad fremenek már csupán legendák - az Arrakis zöldellő világ, a hatalmas Impérium élettel teli központja. Paul Muad-Dib fia, II. Leto, a homoksügérekkel szimbiózisba lépett, jövőbe látó Istencsászár immár három és félezer éve uralkodik az emberiségen. Leto Békéje soha nem ismert stabilitást hozott, megszüntetve a nyomort és a háborúkat. Ám ennek a békének ára van.


Leto vasmarokkal igazgatja birodalmát. Hogy elérje célját, és végigvezesse az emberiséget az Arany Ösvényen, zsarnoki elnyomást teremt. Félelmetes amazonokból álló serege a világegyetem minden zugába elviszi a megtestesült Isten parancsait, fűszer fölötti monopóliuma pedig engedelmességre kényszeríti a csillagközi utazást biztosító Űrligát, a Bene Gesserit rendet, a fejlett gépekkel kísérletező ixieket és az emberi testet megcsúfoló tleilaxiakat. Több évezrednyi uralom után azonban egyre közeledik a nap, amikor talán valaki sikeresen ledönti a zsarnok Atreidest a trónjáról. De ki lehet játszani magát a mindent látó Istent?

A klasszikus Dűne-sorozat negyedik kötetében Frank Herbert egy megváltozott univerzumba vezeti be olvasóit, ám a regényében feldolgozott témák ugyanazok, mint korábban: mi az uralom lényege, hogyan működik a vallás, és miként válik átokká a jövőbe látás áldása. A Dűne Istencsászára a zsarnoki II. Leto története, aki egyszerre elnyomó és áldozat, hosszú uralma alatt pedig bepillantást nyújt az emberiséget mozgató legalapvetőbb törvényszerűségekbe.
Termék adatok
Cím: A Dűne Istencsászára
Eredeti cím: The God Emperor of Dune
Szerző: Frank Herbert
Fordító: Horváth Norbert
Kiadó: GABO KIADÓ
Sorozat: Dűne
Oldalak száma: 416
Megjelenés: 2021. június 10.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635660834

4 990 Ft


Maradona A TELJES ÉLETRAJZ Jimmy Burns

 Maradona A TELJES ÉLETRAJZ Jimmy Burns



MARADONA – A legenda mennybemenetele és pokoljárása – A TELJES ÉLETRAJZ

Fordította: Mezősi Péter

Diego Maradona, az „Isten keze”-ként is emlegetett focista 2020. november 25-én, életének 61. évében hunyt el. Minden idők legismertebb labdarúgóját hazájában szinte vallásos tisztelet övezte. Az isteni Diego azonban nemcsak a sportsikereiről volt híres, mozgalmas életében a labdarúgás mellett sajnos meghatározó szerepet játszott a drog és más káros szenvedélyek is.
Jimmy Burns, a Financial Times oknyomozó újságírója a kulisszák mögé tekintve tárja elénk az argentin legenda hullámvölgyekben gazdag életét: az „aranykölyök” szegénynegyedben töltött gyermekkorától a fényűző gazdagságon és példátlan sikereken át egészen a világra szóló botrányokig.

A fotókkal illusztrált bestseller átfogó képet ad a háttérben zajló piszkos manőverekről is, amelyek nagyban befolyásolták a futballbálvány karrierjét és magánéletét.
Termék adatok
Cím: Maradona - A legenda mennybemenetele és pokoljárása - A TELJES ÉLETRAJZ
Szerző: Jimmy Burns
Fordító: Mezősi Péter
Kiadó: Partvonal Kiadó
Oldalak száma: 320
Megjelenés: 2021. június 15.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786156058539
Méret: 210 mm x 150 mm x 26 mm

4 999 Ft



2021. június 12., szombat

Árpád és Kurszán - Urbánszki László

 Árpád és Kurszán - Urbánszki László




A 9. század második feléről egyre többet tudunk, bár ez ma még nem jelenik meg a tankönyvekben. Bizánci császárok írásaiból, óorosz krónikákból, keresztény szerzetesek feljegyzéseiből áll össze a színes tabló. A regény idején a magyarság keresi a korosodó Álmos örökösét, a nemzetség legrátermettebb tagját. Árpád győztes csaták során bizonyítja, hogy ő a nagyfejedelem méltó utóda, végül Álmos fejedelemtársaként irányítja a szövetséget. Megismerhetjük a kor titokzatos alakját, Kurszánt is, aki egy névtelen ágyas gyermekéből, nagyúrrá, majd gyulává emelkedik. Az ő vezetésével indul 882-ben, egy kisebb sereg a Kárpát-medencébe, a frank hűbér ellen harcoló Szvatopluk, morva fejedelem megsegítésére.
Bonyolult, véres, kegyetlen kort ismerhetünk meg Urbánszki Lászó regényéből. A besenyő törzseket a magyarok felé szorítják az úz nomádok, a kereszténnyé vált Bulgária egyre erősebb, terjeszkedik a Kijevi Rusz. Mindenkinek útjában van az erős, magyar szövetség, égető szükségességé válik elhagyni Etelközt. Hosszas szervezés után elkezdődik a magyar nép áttelepülése a Kárpát-medencébe, a régi-új hazába. Legelőször a Dnyeper keleti partján élő nemzetségek állatait és a védtelen asszonyokat, gyerekeket kell átvinni az óriásfolyam gázlóin. Az átkeléseket azonban szinte lehetetlenné teszik a hatalmas nyájak látványától nekivaduló besenyők támadásai. Árpád fejedelemnek újra meg újra meg kell mutatnia, milyen hadvezér... és a Kárpátokig még hátra van négy óriásfolyó.
Termék adatok
Cím: Árpád és Kurszán /A Honfoglalás-sorozat 3. kötete
Szerző: Urbánszki László
Kiadó: Lazi Kiadó
Sorozat: Honfoglalás-sorozat
Oldalak száma: 304
Megjelenés: 2021. június 09.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789632675091
Méret: 19 mm x 135 mm x 204 mm

3 200 Ft



Régi-új hazában - Urbánszki László

 Régi-új hazában -  Urbánszki László



Etelköz, 861. A szövetségbe tömörült magyarság harcias szomszédok szorításában él. Délen a besenyők, keleten a kazárok szőnek alattomos terveket, északon erősödik Kijev városállama.

Álmos, aki nemcsak kiváló hadvezér, de ragyogó politikus is, sztyeppeállamot kovácsol a vérszövetségből. Kíméletlenül visszavág a besenyőknek, segíti a kabar törzsek lázadását és csatlakozását a magyar szövetséghez, ugyanakkor keresi a kiutat az ellenség szorításából. Hű emberét, Karacs századost az ifjú Árpáddal együtt felderítésre küldi a Kárpátokon túlra, ahol a morva törzsek harcolnak a frank hűbéri uralom ellen. Karacs az ott élő baráti avar és magyar lakosságból sereget toboroz, majd csatlakozik a morvák nagyfejedelméhez. Sikerrel harcol a frankokkal, alaposan felderíti az új hazát, amikor azonban hazatér, nem örülhet maradéktalanul a sikernek...
A Honfoglalás sorozat második részében folytatódik a magyarság alakulóban lévő sztyeppeállamának története. Álmos sikeresen vezeti a nagyhatalommá váló szövetséget, birkózik a nehézségekkel, miközben új hazát keres, mert a "népek országútján" fekvő Etelköz nehezen védhető. A szerző továbbra sem mondai hősökről ír, nincs isteni segítség, könnyű megoldás, regényében hihetően elevenednek meg a korszak eseményei, esendő emberek szenvednek, küzdenek és érnek hősökké. Álmos ezekben az években válik a magyar történelem egyik legnagyobb alakjává, és teremti meg a magyar nemzetet.
Termék adatok
Cím: Régi-új hazában - A Honfoglalás-sorozat második kötete
Szerző: Urbánszki László
Kiadó: Lazi Kiadó
Sorozat: Honfoglalás
Oldalak száma: 352
Megjelenés: 2020. november 04.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789632674926
Méret: 22 mm x 135 mm x 204 mm

3 200 Ft

Vérszerződés -Urbánszki László

 Vérszerződés -Urbánszki László



A nyolcszázas évek közepén a magyar törzsek állandó fenyegetettségben élnek a Dnyeper mellett, Etelközben. Északról az erősödő Kijev városállama terjeszkedne, keletről a már hanyatló, de még roppant erős Kazár Birodalom, délről a besenyők, északkeletről a kimek nomádok szorongatják őket, ráadásul a magyar törzsek is torzsalkodnak egymással.
Rusz (varég) hajósok támadnak meg egy apró magyar szálláshelyet, rabul ejtve annak lakóit. Álmos, a megyerek fejedelme személyesen áll az üldözők élére, majd kegyetlen bosszút állnak. A földre éhes rusz urak, ürügyként használva az eseményeket, lerohanják a közeli Kürt és Gyarmat törzseket. Győzelmet győzelemre halmoznak, és várható, hogy egyenként fölszámolják az összefogni képtelen magyar törzseket.
Álmos felismeri a parancsoló szükséget, és szövetség szervezésébe kezd...
A Vérszerződés a négyrészes Honfoglalás sorozat nyitó kötete. Az író újszerűen nyúl a kényes témához. Nem hisz az öncélú hősiességben, esendő alakjait nem isteni erők vezérlik, hanem a kényszerítő események. Álmos tárgyal, győzködik, olykor erőszakkal viszi végbe akaratát, végül győz, és megkötik a Vérszerződést. Ha ő nincs, a magyarság felmorzsolódik, mint a tartósan összefogni képtelen besenyők és kunok. Általa válik a "Hetumoger" szövetség a térség egyik meghatározó nagyhatalmává, és indul el azon az úton, melynek végén új, nagyszerű hazára lelnek a Kárpát-medencében.
Termék adatok
Cím: Vérszerződés - A Honfoglalás-sorozat 1. kötete
Szerző: Urbánszki László
Kiadó: Lazi Kiadó
Sorozat: Honfoglalás-sorozat
Oldalak száma: 320
Megjelenés: 2020. július 08.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789632674698
Méret: 20 mm x 135 mm x 204 mm

3 200 Ft

Könyvesbolt

2021. június 8., kedd

Angyalarc Michael Robotham

 Angyalarc Michael Robotham



Ki valójában Evie Cormac? És mi elől menekül? Evie Cormac élete maga a tökéletesen felépített hazugság. Azóta is kétségbeesetten titkolja a valódi személyazonosságát, hogy az állítólagos elrablóját rejtélyes körülmények között meggyilkolták. Cyrus Haven igazságügyi pszichológus, rendőrségi tanácsadó és Evie barátja a legújabb gyilkossági ügyében a lány múltjával kapcsolatban nem várt nyomra bukkan. Úgy látszik ugyanis, nemcsak ő kutatja megszállottan az igazságot, hanem az áldozatot, egy volt nyomozót sem hagyták nyugodni az egykori esettel kapcsolatos ellentmondások. Minél közelebb kerül Cyrus ahhoz, hogy feltárja a válaszokat Evie sötét titkairól, annál nagyobb veszélynek teszi ki a lányt, akinek ezúttal sem marad más választása, köddé kell válnia. Annyi év után ugyanis még mindig vadásznak rá...
Termék adatok
Cím: Angyalarc
Eredeti cím: When She Was Good
Szerző: Michael Robotham
Fordító: Fügedi Tímea
Kiadó: General Press Kft.
Oldalak száma: 368
Megjelenés: 2021. május 25.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634524953
Méret: 197 mm x 137 mm x 30 mm




3 990 Ft


Az Arab lánya Borsa Brown

 Az Arab lánya Borsa Brown




"Megrendítő és fordulatos"

Gamal, a szaúdi királyi család tagja, megkapja élete legnagyobb feladatát: fel kell nevelnie magyar szerelmétől született gyermekét, Annát - nem is akárhol: saját hazájában, Szaúd-Arábiában. A család nem nézi jó szemmel a házasságon kívüli kislány érkezését. De ha ez nem lenne elég, a sors még egy megoldhatatlannak tűnő kihívást küld Gamalnak.

Vajon képes egy apa egyenlőséget tenni gyermekei között, amikor azt a vallási tradíciók szerint nem is volna szabad? Lehet boldog egy ilyen zord világban egy ártatlan kislány, akinek már születésekor megpecsételődik a sorsa? Mire képes az apai szív? Mire képes egy mostoha?

A hatalmas sikert aratott Az Arab és Az Arab szeretője című írásokban megismertük egy szívbemarkoló szerelem történetét.

BORSA BROWN legújabb regényében, Az Arab lánya első kötetében a korábbi részek folytatásaként a gyermek Anna élete bontakozik ki, miközben édesapja, Gamal lelke is új életre kel.

A szerzőnő különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai az olvasók kedvenceivé váltak. Az írónő a már megszokott stílusban folytatja a történetet, mely ismét érzelmi magasságokba és mélységekbe juttat bennünket.
Termék adatok
Cím: Az Arab lánya 1. (Arab 3.)
Szerző: Borsa Brown
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Sorozat: Az Arab sorozat
Oldalak száma: 472
Megjelenés: 2016. október 14.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155596605
Méret: 197 mm x 130 mm x 31 mm

3 490 Ft



2021. június 7., hétfő

Bűnös birodalom (Hat varjú 2.) Leigh Bardugo

 Bűnös birodalom (Hat varjú 2.) Leigh Bardugo




Kaz Brekker és csapata rendkívül merész küldetést hajtott végre. Még maguk sem hitték, hogy épségben megúszhatják. Ám a busás jutalom felmarkolása helyett most ismét az életükért kell megküzdeniük. Elárulták őket, meggyengültek, erőforrásaik kimerültek, így a csapat elveszítette minden szövetségesét, sőt reményét is. A világ minden szegletéből hatalmas erők csapnak le Ketterdamra, hogy megszerezzék a jurdaparem nevű veszedelmes szer titkát.

Régi riválisok és új ellenségek bukkannak fel, hogy próbára tegyék Kaz csavaros eszét és a csapat törékeny hűségét. Háborúra kerül sor a város sötét, kanyargós utcáin - bosszúért és megváltásért vívott harc, ami eldönti a Grisaverzum sorsát.

Merülj el a világában!

"Mesterien egymásba szőtt elemek...
Bardugo felülmúlja önmagát ebben az izgalmas folytatásban.
A sorozat rajongói minden oldalt élvezettel fognak falni."
- Booklist

"Letehetetlenül izgalmas elejétől a végéig." - Kirkus Reviews

"Ebben a könyvben minden egyesül.Az egyik kedvenc sorozatom." - Eve, amazon.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

16 éves kortól ajánljuk!
Termék adatok
Cím: Crooked Kingdom - Bűnös birodalom (Hat varjú 2.) - Vörös Pöttyös
Eredeti cím: Crooked Kingdom
Szerző: Leigh Bardugo
Fordító: Robin Edina
Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ
Sorozat: Hat varjú
Oldalak száma: 688
Megjelenés: 2021. május 14.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634576877

4 999 Ft



2021. június 3., csütörtök

Jesus Herrera Borsa Brown

 Jesus Herrera Borsa Brown



"Kemény történet, mellébeszélés nélkül." - Bihary Péter, író
Jesus Herrera nyolcévesen szemtanúja volt apja kivégzésének. Már akkor tudta, hogy ezt sosem fogja elfelejteni, és egyszer benyújtja a számlát. És azt is tudta, hogy ez nem lesz egyszerű, mert a tartozást olyanon kell behajtania, akit a szívében őriz.
Két dolog vált bizonyossá számára: meg fogja ölni az anyját, és ő lesz a kokain.
Kolumbia droghálózatába sikerül legalább annyira beépülnie, mint Venezuela politikájába. Kapcsolatokat épít ki, milliókat keres, embereket kötelez le, miközben a maga módján próbál segíteni az elesetteken, amilyen egykor ő maga is volt.
Megismerkedése Gloria Chavezzel azonban fordulópontot jelent az életében.

Összeesküvés...
Drogkartellek...
Szenvedély...
Bosszú...

És a jelmondat, ami Jesus Herrera életét és cselekedeteit meghatározza: "Én vagyok a kokain!"

Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikus írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Új sorozatának befejező részében a titokzatos és megosztó Jesus múltját ismerhetjük meg, ezzel ismét egy olyan elzárt világba kapunk betekintést, amely bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben.

18 év feletti olvasóknak ajánlott!

"Fékezhetetlen és briliáns karakter." - Sergio Santos, zenész
Termék adatok
Cím: Jesus Herrera
Szerző: Borsa Brown
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Sorozat: Elit-sorozat
Oldalak száma: 592
Megjelenés: 2021. május 31.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9789635700639




4 499 Ft


2021. június 2., szerda

A lakótárs Kendall Ryan

 A lakótárs Kendall Ryan


"Maximálisan elbűvölő! Bűnösen szexi. Romantikus és eszméletlen." - Shayna Renee's Spicy Reads

"Gyorsan beleszerettem ebbe a pörgő, könnyed, eszméletlen, forró és vicces románcba a szexi, egyedülálló apa és a közvetlen, csinos nevelőnő között. Egyszerűen imádom." - Chatterbooks Book Blog

Mi lehet szexibb egy rosszfiúnál?

Max Alexander hamarosan betölti a harmincötöt. Létrehozott egy sikeres céget, de a szerelemben soha nem volt szerencséje. Olyan sok időt fordít az üzletre és a lánya nevelésére, hogy ez teljesen háttérbe szorítja a magánéletet. Nem tud bájologni, hamar elveszíti a türelmét, és néha az agya is elborul.

A legkevésbé arra az egyedülálló, túlságosan vonzó fiatal nőre van ideje, akit nevelőnőnek fogadott a kislánya mellé. A nő eltereli a figyelmét, amire semmi szüksége, és esze ágában sincs viszonozni a vonzalmát. De ugye a szenvedély útjai kifürkészhetetlenek...

A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan elbűvölő, forró románca egy olyan lenyűgöző történet, mely szerelembe ejti az olvasókat is.

Termék adatok
Cím: A lakótárs
Szerző: Kendall Ryan
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Sorozat: Társas játék
Oldalak száma: 256
Megjelenés: 2021. június 02.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786156145000


3 999 Ft